Logo kobr.nl
Foto:

Succes voor thema-avonden BOUNZ (pre-)puber in ontwikkeling

REEUWIJK - De twee thema-avonden over (pre-)pubers in ontwikkeling werden druk bezocht. Deze avonden vonden plaats op de eerste twee maandagen van februari bij Groei door Ervaring, praktijk voor kind, jeugd en systeemtherapie.

Pedagoge Nienke Voorsluijs en gezins- en systeemtherapeute Karien Snijder van Groei door Ervaring verzorgden de inhoud van de avonden. Tijdens de eerste avond was er vooral aandacht voor opvoedstijlen en de ontwikkeling van het puberbrein. Tijdens de tweede avond werd actief onderzocht hoe (social)mediagebruik zich nu thuis afspeelt en hoe je dit kunt bijsturen en aansturen. Daarbij werd opnieuw aandacht gegeven aan de opvoedstijlen en was er ruimte voor dialoog.

Tijdens de avonden was er veel ruimte voor interactie en konden de ouders met elkaar in gesprek gaan. Er werd actief door de ouders uitgewisseld welke afspraken men zelf thuis hanteert, maar ook afgestemd wat bijvoorbeeld toe te voegen of weg te laten. Het onderling uitwisselen van ervaringen en praktische voorbeelden werd erg gewaardeerd.

Wil je informatie over de volgende avonden? Mail dan naar bounz@groeidoorervaring.nl. Elke derde maandag van de maand houdt |BOUNZ 2.0 recovery een bijeenkomst voor ouders die willen groeien, leren en verbinden met als doel ‘samen een sprong vooruit' te doen.

Meer berichten