Bodegraafse bedrijven genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2020

Zakelijk

BODEGRAVEN - De Bodegraafse bedrijven Autobedrijf Toon van Eijk, De Munt Eten en Drinken, 2Rent4You Party service, Ter Wal & Partners Notariskantoor, Unimar Tegelwerken en Kaasboerderij de Graaf zijn genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing 2020, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen wordt in 2020 alweer voor de zeventiende de keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio. De bovengenoemde bedrijven zijn juist daarom bijzonder verheugd met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

De sectoren waarin gestreden wordt, zijn: detailhandel; groothandel; automotive; bouw; installatie en techniek; dienstverlening; toerisme, horeca en recreatie; en internationaal zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is vrijdag 13 maart en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel van 2020 mag noemen. Naast de vakjuryprijzen kent de Sterkste Schakel ook een publieksprijs. Zaterdagochtend 7 maart om precies 10.00 uur gaat hiervoor de stembus open en tot vrijdag 13 maart 16.00 uur kan er gestemd worden. Meer informatie over de verkiezing is te lezen op de website www.sterkste-schakel.nl

Advertentie

Categorieën