Afbeelding

Nieuwe Chromebooks voor de OKÉ-klas dankzij lokale steun

Human Interest

BODEGRAVEN-REEUWIJK - In Bodegraven-Reeuwijk biedt Bureau Bousa met de OKÉ-klas hulp aan leerlingen van groep 6, 7 en 8 bij het maken van huiswerk. Dit schooljaar is één van de klassen in Bodegraven verhuisd naar een nieuwe locatie in het Huis van Alles. In Reeuwijk gaat binnenkort ook een OKÉ-klas van start.

Omdat er voor beide locaties nieuwe Chromebooks nodig waren heeft de stichting hulp gevraagd aan de twee Rabobanken die actief zijn in onze gemeente: Rabobank Rijn en Veenstromen en Rabobank Hollandse Ijssel. De ledenraden van beide banken, waarin mensen uit de eigen gemeente zitting hebben, stemden positief over de aanvraag.

Bij de MediaMarkt Alphen aan den Rijn heeft één van de managers, zelf afkomstig uit Driebruggen, een mooie korting geregeld op de aankoop. Daardoor kunnen alle leerlingen van de OKÉ-klas nu voor hun schoolwerk beschikken over mooie nieuwe Chromebooks. Bureau Bousa wil iedereen die heeft geholpen bedanken voor hun steun!

De OKÉ-klas is één van de projecten die de gemeente Bodegraven-Reeuwijk steunt in het kader van startblokgelijkheid, zodat alle kinderen gelijke kansen krijgen in het onderwijs.

Advertentie

Categorieën