Afbeelding

Schrijf je in voor de Reeuwijkse Plassenloop

Human Interest

REEUWIJK - Op zaterdag 21 maart wordt voor de 68e keer de Vosplan Reeuwijkse Plassenloop georganiseerd. Deze loop is een begrip in de regio en ver daarbuiten.

De laatste jaren stonden er rond de achthonderd lopers aan de start van de verschillende afstanden. Het evenement vindt plaats op een vlak, verkeersluw parcours door het Reeuwijkse Hout en rond de surfplas. De start en finish vinden plaats aan de Reeuwijkse Houtwal in het recreatiegebied De Reeuwijkse Hout.

Voor de jeugd zijn er prestatielopen van 1100 en 2400 meter. Verder zijn er prestatielopen op de 5, 10 en 15 km. Meer informatie over starttijden vind je op: www.plassenloop.nl.

Het is al mogelijk in te schrijven via www.inschrijven.nl. De voorinschrijving sluit op zaterdag 14 maart om middernacht. Na-inschrijving kan op zaterdag 21 maart vanaf 10.30 uur tot 30 minuten voor de start van de diverse afstanden.

Dit jaar heeft de organisatie wederom een goed doel gekozen. Er is gekozen voor de stichting ALS. Meelopen is strijden tegen deze ziekte.

Advertentie

Categorieën