RVC wint overtuigend met 0-5

Sport

REEUWIJK - RVC speelde afgelopen zondag tegen Meeuwenplaat, die op de voorlaatste plaats staat. RVC staat op de zesde plaats, met nog een inhaalwedstrijd tegen ONA.

RVC was heer en meester in het veld, maar scoorde pas in de 16e minuut met een afstandsschot van Daan Zantinge. In de 30e min was de beurt aan Rens Mathot, 0-2. De spelers van RVC dachten dat ze er al waren. Na de rust maakte Meeuwenplaat het RVC knap lastig, maar zonder kansen te creëren en RVC wist toch te scoren. Rens Mathot gaf goed voor op Frank Stolwijk en maakte 0-3. Keeper Tim v/d Hoek haalde Brian Reek neer in de 16-meter, kreeg geel en een strafschop tegen, maar die wist hij te stoppen. Frank Stolwijk maakte de 0-4 door een penalty, nadat Rens Mathot was neergehaald. In de 80e minuut kwam Ralf Tol erin en wist hij gelijk te scoren, 0-5. Het levert een dik verdiende overwinning op, die RVC doet stijgen naar de vijfde plaats.