Afbeelding

ROV College Tour bij Kaars Koffie

Human Interest

REEUWIJK - De ROV College Tour komt er weer aan. Op donderdag 26 maart wordt deze College Tour georganiseerd bij Kaars Koffie in Reeuwijk.

De avond start om 19.45 uur en de deuren zijn open vanaf 19.15 uur. Parkeren is mogelijk in de daarvoor aangewezen vakken voor en aan de zijkant van het bedrijfspand van Kaars Koffie, Leeghwaterstraat 2 te Reeuwijk. Deze bijeenkomst is in eerste instantie voor leden van de Reeuwijkse Ondernemersvereniging (ROV), maar ben je ook ondernemer en kom je graag even sfeer proeven? Meld je aan via secretariaat@rovreeuwijk.nl.

Locatie Kaars Koffie

Kaars Koffie startte in 2005 en viert dit jaar zijn derde lustrum met 55 medewerkers en vestigingen in Reeuwijk en Veghel. Koffie is, na olie, het meest verkochte product wereldwijd. Met dat in gedachten is Paul Kaars 15 jaar geleden zijn bedrijf gestart. Natuurlijk was het die eerste jaren niet altijd rozengeur en maneschijn, maar nu, vijftien jaar later, is Kaars Koffie een gezond bedrijf én een eigen koffiemerk!

Een groot deel van de koffiebonen wordt ingekocht bij een coöperatiecentrum in Nicaragua dat kleinere koffieboeren een goede en eerlijke prijs biedt voor hun bonen. Er zit een heel mooi verhaal achter, waar Paul graag over vertelt. Tijdens een openhartig interview met onze vaste presentatrice Dominique van Vliet brengt zij dit en natuurlijk ook andere onderwerpen aan de orde. Zorg ervoor dat je deze avond niet mist!

Programma donderdag 26 maart a.s.

19.15 – 19.30 uur Inloop en ontvangst bij Kaars Koffie aan de Leegwaterstraat 2 te Reeuwijk.

19.45 uur                 Welkomstwoord en presentatie Kaars Koffie

20.00 uur                 Rondleiding door het bedrijf

20.30 uur                 ROV College Tour met Paul Kaars o.l.v. Dominique van Vliet

21.30 uur                 Bar is geopend

22.30 uur                 Afsluiting

Advertentie

Categorieën