Logo kobr.nl
Foto:

Ichthuskerk Bodegraven gaat diensten uitzenden

BODEGRAVEN - Evenals in veel andere kerken gaan de kerkdiensten van de Ichthuskerk Bodegraven in ieder geval tot en met 1 juni niet door. In de plaats hiervan zal elke zondag vanaf 9.30 uur een overdenking met liederen en gebeden worden uitgezonden.

Deze uitzending is te beluisteren via de website van de kerk (bodegraven.gkv.nl) of via de app van kerkdienstgemist.nl, waar u de uitzending op een later tijdstip ook kunt beluisteren. Wilt u tijdens de uitzending voorbeden aanvragen, dan kan dat via tel. 06-17574424.

De inhoud van de uitzendingen wordt verzorgd door de predikanten van de Ichthuskerk Bodegraven (Arnout Francke), Ichthuskerk Den Haag (Jasper Klapwijk), Morgensterkerk Den Haag (Gerrit den Broeder) en de Franse kerk Voorburg (Bart Noort). Daarnaast heeft de Ichthuskerk Bodegraven zich aangesloten bij de initiatieven van de gemeente via SAM-welzijn en #nietalleen.

Aanstaande zondag zal ds. Jasper Klapwijk van de Ichthuskerk Scheveningen de overdenking verzorgen en ds. Arnout Francke zal het gebed voor de wereld, onze kerkelijke gemeente en de plaats waar we wonen uitspreken.

Meer berichten