Afbeelding

Bridgeclub bezorgt chocolade in Vijverhof en Woonzorgboerderij Cura Wonen

Algemeen

BODEGRAVEN - De leden van Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk schonken afgelopen week de chocolade die zij oorspronkelijk had ingekocht voor de Paasdrive van de club aan de bewoners en verzorgers van Vijverhof en Woonzorgboerderij Cura Wonen.

Mensen die ouder zijn en niet meer geheel zelfstandig kunnen wonen, maken op dit ogenblik een moeilijke tijd door. Vanwege het coronavirus mogen zij lange tijd geen bezoek ontvangen. Zij zijn aan de zorg toevertrouwd van fantastische zorgmedewerkers die er alles aan doen om de bewoners ook nu zo goed mogelijk bij te staan.

Dit was reden genoeg voor de leden van Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk om de chocolade, die zij oorspronkelijk hadden ingekocht voor de Paasdrive van de club, aan de bewoners en verzorgers van Vijverhof en Woonzorgboerderij Cura Wonen te schenken. Namens alle leden van de bridgeclub bracht bestuurslid Hans de Groot op Goede Vrijdag 140 zakjes met chocolade eieren en paashazen bij zorgcentrum Vijverhof en Cura Wonen om de bewoners en verzorgers een hart onder de riem te steken. Hopelijk zorgt de chocolade voor een geluksmoment tijdens deze bijzondere Paasdagen.

Het bridgeseizoen is voor Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk dit jaar door het coronavirus abrupt geëindigd. In september hoopt de club weer te starten met veel gezonde bridgers.

Wilt u ook lid worden van de bridgeclub? Breng dan een bezoek aan www.nbbclubsites.nl/club/9002 of meld u aan als lid: bcbodegravenreeuwijksecr@gmail.com. U kunt ook in september weer deelnemen aan de inloopbridge, iedere vrijdagmiddag om 13.30 uur, waar u ook zonder bridgepartner kunt komen.

Advertentie

Categorieën