Afbeelding

CKV Reeuwijk A1 schrijft wederom geschiedenis

Sport

REEUWIJK - Afgelopen zaalseizoen mocht het door Van Hoogendoorn Hout gesponsorde CKV Reeuwijk A1 voor het eerst uit de geschiedenis uitkomen in de eerste klasse.

Dat was al een hele prestatie en vooraf werd gedacht dat het moeilijk zou worden om te handhaven. Toch begon de competitie goed en wisten de Reeuwijkers veel punten binnen te halen. Ze kwamen steeds verder in de competitie en werden een serieuze titelkandidaat. Er stonden belangrijke wedstrijden voor de deur en hier stond dan ook een daadkrachtig team dat goed speelde en zo punt na punt binnentikte.

Tot de coronacrisis uitbrak, stonden zij bovenaan in de poule met alleen nog de laagst geklasseerde ploegen als tegenstander in het vooruitzicht. Het kampioenschap lag volledig in eigen hand, zo leek het,

Door het stilleggen van de zaal competitie heeft de bond besloten dat CKV Reeuwijk A1 nu kampioen is geworden in de 1e klasse. Als je keek naar de voorgaande wedstrijden en de rangordes was dat een logische beslissing. Daarmee schrijft de club wederom geschiedenis! Volgend jaar komen deze kanjers uit in de overgangsklasse en gaan ze met een jurytafel en schotklok spelen. De A1 is voor nu op gepaste wijze gehuldigd. We feliciteren CKV Reeuwijk A1 en hun coaches Peter en Cora van der Linde en Robin Bernard van harte met dit mooie resultaat!

Advertentie

Categorieën