Afbeelding
Foto: André van Egdom

First Energy Gum nieuwe hoofdsponsor

Sport

REEUWIJK - Voor de komende jaren heeft CVC Reeuwijk een nieuwe hoofdsponsor aangetrokken, First Energy Gum. Het is een echt sportmerk dat past bij de club en de nieuwe ambities van CVC. Deze nieuwe samenwerking geeft positieve energie in de toch wel moeilijke tijden voor sportverenigingen. Met First Energy Gum is CVC klaar voor de toekomst!

Tijdens de perspresentatie op het complex van CVC Reeuwijk was het Olympisch kampioen schaatsen en medeoprichter First Energy Gum Mark Tuitert die zijn vertrouwen uitsprak in de samenwerking met CVC Reeuwijk en de ambities voor de toekomst. Voor CVC Reeuwijk is het erg mooi om zo’n ambassadeur te kunnen verbinden aan de club en haar leden. Mark Tuitert over de nieuwe samenwerking: “Naast het leveren van First Energy Gum aan vele professionele sporters en eredivisieclubs willen wij graag bijdragen aan de basis. Dat betekent voor ons via CVC Reeuwijk investeren in de ontwikkeling van talent en in het verspreiden van de positieve energie die je krijgt van sporten, spelen en samenwerken.”

Aksel Koopman, CVC Bestuurslid PR & Sponsoring over de nieuwe samenwerking: “Met de nieuwe ambities van de club en haar leden hebben we een passende partner nodig. Met First Energy Gum heb ik er alle vertrouwen in dat wij de juiste partner hebben gevonden. First Energy Gum staat voor sportiviteit, passie, ambitie, doorzettingsvermogen en natuurlijk energie, alles wat wij bij CVC goed kunnen gebruiken voor nu en in de toekomst!”

Luuk Kwast, CVC Voorzitter: “Het is bewonderenswaardig dat het bedrijf in de huidige omstandigheden deze mate van maatschappelijke betrokkenheid toont. Door de samenwerking zijn we in staat om ons te blijven richten op de toekomst en de nodige investeringen te doen. De jeugdopleiding kan verder worden versterkt en de uitstraling van de club verstevigd. We zijn First Energy Gum vanzelfsprekend dankbaar voor de steun!”

Beeld: André van Egdom

Advertentie

Categorieën