De ukkies in actie op zaterdagmorgen
De ukkies in actie op zaterdagmorgen

Ukkies dartelen bij Rohda’76

Sport

BODEGRAVEN - In navolging van de jeugdelftallen zijn nu ook de zogenaamde 'ukkies' gestart met trainen. 4- en 5-jarigen mogen iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur gratis meedoen, jongens en meisjes, leden en niet-leden. Hun ouders zetten de kinderen af op de parkeerplaats en halen ze na afloop weer op. Langs de lijn staan geen ouders.

Ard Hoogendoorn en Berna Roorda

brengen de kinderen de eerste beginselen van de voetbalsport bij. Dat doen zij op een luchtige en speelse manier, zodat de ukkies zich snel op hun gemak voelen. Meedoen? Bel met jeugdcoördinator Ard Hoogendoorn, tel. 06-34949431, of mail naar jeugd@rohda76.nl.

Training voor senioren

Beetje bij beetje én met de nodige aanpassingen komt het verenigingsleven bij Rohda’76 weer op gang. Naast de jeugdelftallen en de ukkies gaan binnenkort de senioren weer het trainingsveld op. Zij moeten rekening houden met beperkende omstandigheden, waaronder een onderlinge afstand van 1,5 meter. Inmiddels hebben diverse jongeren gehoor gegeven aan de oproep van Rohda’76 om als niet-jeugdlid mee te gaan trainen met de Rohda-jeugdelftallen.

Afbeelding

Advertentie

Categorieën