Afbeelding

Inschrijven nieuw seizoen Jeugdtheaterhuis gestart

Theater

BODEGRAVEN - Voor alle kinderen en jongeren van 4 t/m 12 jaar die het beu zijn om thuis stil te zitten is er goed nieuws. Vanaf nu kun je je namelijk inschrijven voor de theater- en musicallessen van het Jeugdtheaterhuis in het Evertshuis in Bodegraven. Voor iedereen die wil zingen, acteren en dansen en uit wil kijken naar iets leuks!

Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van theater en musical houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken. Dat het Jeugdtheaterhuis ook een broedplaats is voor jong talent, hebben de afgelopen 25 jaar wel uitgewezen. Oud-leerlingen als Sigrid ten Napel, Hanna van Vliet, Robert de Hoog, Maaike Ouboter en Ronnie Flex zien we met enige regelmaat terug op het witte doek, toneel of op menig muziekfestival.

Ook komend seizoen heeft een uitgebreid aanbod voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Vanaf 3 oktober kunnen zij in het Evertshuis terecht voor het volgende:

• Musical- en theaterlessen S: Zingen, dansen, toneelspelen en vooral veel plezier hebben. Voor kinderen die de hele dag door verhaaltjes bedenken en willen optreden. Dit is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.

• Musicallessen M en L: In de musicallessen M en L leer je aan de hand van nummers uit bekende en onbekende musicals de technieken hoe je tegelijkertijd kunt zingen, dansen én toneelspelen. Dit is voor kinderen van 7 t/m 9 jaar en van 10 t/m 12 jaar.



Inschrijven
Inschrijven voor het nieuwe seizoen kan via www.jeugdtheaterhuis.nl. Voor vragen en meer informatie kan gemaild worden naar info@jeugdtheaterhuis.nl.



Over het Jeugdtheaterhuis
Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst-educatieve projecten. Naast de afdeling in Bodegraven, is het Jeugdtheaterhuis ook actief in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpenerwaard, Leiden en Maassluis.

Afbeelding

Advertentie

Categorieën