Energieke start van 2B Elektrotechniek

Zakelijk Bedrijfsberichten

BODEGRAVEN - Met de start van 2B Elektrotechniek BV is Bodegraven een onderneming rijker. Maandag 1 juni was de officiële datum waarop initiatiefnemers Kees Jan Bruijnen en Marcel de Bruijn het nieuwe bedrijf presenteerden. De website kwam online, waar voor particulieren en bedrijven alle informatie te vinden is over diensten op het gebied van elektra en elektrotechnische installaties.

Dat de vraag naar goed opgeleide techneuten alleen maar groeit, merken beide ondernemers dagelijks. Slimme elektra voor in huis, maar ook efficiënte oplossingen voor bedrijven met energiezuinige installaties, besparende verlichting en eigen oplaadpalen voor elektrische auto’s. 2B Elektrotechniek BV speelt hier op in met de vakkennis en jarenlange ervaring van John van Groeningen, die het voortouw neemt in het bedrijf. John is een pure vakman en het aanspreekpunt voor alle elektrawerkzaamheden in huis en op bedrijfslocaties.

De insteek van 2B Elektrotechniek BV is dat het bedrijf toegankelijk is voor iedereen, met korte lijnen in de communicatie, een vakkundig advies en snelle service. Elektra moet niet alleen veilig, maar ook zo efficiënt mogelijk worden aangelegd. Zo worden particulieren die gaan verbouwen of een nieuwbouwtraject ingaan goed begeleid. Voor bedrijven geldt dat zij kunnen rekenen op professionele kennis als het gaat om elektrotechnische installaties, het laten uitvoeren van inspecties en keuringen, lichtplanberekeningen, het aanleggen van netwerkbekabeling en energiebesparende oplossingen voor nieuwbouwlocaties en bestaande bouw.

2B Elektrotechniek BV heeft een zelfstandige bedrijfslocatie op bedrijventerrein Rijnhoek aan de Tjalk en geeft online meer uitleg via www.2b-elektrotechniek.nl

Advertentie

Categorieën