Afbeelding

Jeugd kan in juni en juli weer theater maken

Algemeen

BODEGRAVEN - Belofte maakt schuld. En deze belofte komt het Jeugdtheaterhuis graag na. Eerder zei de organisatie die Musical- en Theaterlessen voor de jeugd organiseert namelijk dat ze - zodra het corona-technisch weer mogelijk zou zijn - een heel leuk weekend zou organiseren. Donderdag 18, 25 juni en 2 juli is het zover.

En de volgende bestemming is Hawaii! Of die avontuurlijke camping in Drenthe? Liever naar de jungle? Of toch naar de USA? Zet je fantasie maar aan en ga op reis! In je fantasie bestaan geen grenzen. Niets is onmogelijk. Bijzonder is juist gewoon. Hoe gekker hoe beter!

In samenwerking met Cultuurhuis Garenspinnerij organiseert het Jeugdtheaterhuis drie hele leuke workshops vol theater en andere onderdelen waarin gefantaseerd, gespeeld, theater en vooral heel veel plezier gemaakt wordt! Verschillende docenten met ieder een eigen expertise gaan met de deelnemers aan de slag. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de actuele coronamaatregelen.

De workshops zijn geschikt voor alle kinderen van 7 t/m 12 jaar (groep 3 t/m 8) en beginnen iedere keer om 16.00 uur (tot 17.30 uur). Deelnemen aan een workshop kost 10 euro. Dit bedrag kan aan de deur worden betaald per pin. Inschrijven kan via www.jeugdtheaterhuis.nl en is verplicht vanwege de coronamaatregelen en beperkte beschikbaarheid. Geïnteresseerden kunnen één van de zaterdagen meedoen in Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 36 in Gouda, maar drie keer meedoen mag ook. Iedere workshop is namelijk weer anders.



Over het Jeugdtheaterhuis

Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst educatieve projecten. Het Jeugdtheaterhuis is actief in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan de Lek, Leiden en Maassluis.

Afbeelding

Advertentie

Categorieën