Afbeelding

Personal Shopping bij Rosa Underwear

Zakelijk Bedrijfsberichten

NIEUWKOOP - Sinds vorige week heeft Rosa Underwear in Nieuwkoop een Personal Shopping mogelijkheid toegevoegd voor haar klanten. Eigenaresse Sabine Zimmer: “Sinds het begin van de coronacrisis hebben wij ons gehouden aan de richtlijnen van het RIVM en INretail en aanpassingen in de winkel gedaan. Zo hebben we het gebruik van de paskamers aangepast, uiteraard de nodige hygiënemaatregelen genomen en zal ook de lingerie styling op veilige afstand gebeuren.”

Bij binnenkomst in de winkel staat een hygiëne-zuil voor het ontsmetten van de handen. Paskamers, pin, deurkruk en toonbank worden na elke klant schoongemaakt en in de winkel wordt tevens rekening gehouden met een maximaal aantal klanten die tegelijkertijd in de winkel aanwezig mogen zijn. “Dit laatste heeft ons doen besluiten om de Personal Shopping mogelijkheid aan te bieden aan onze klanten.” Sabine legt uit dat er recent een paar keer klanten niet de winkel in konden omdat er al te veel aanwezig waren, begrijpelijk, maar wel vervelend. “Door de Personal Shopping mogelijkheid is een klant verzekerd van een vrije paskamer en een lingerie-styling specialiste die de profashionele adviezen kan geven. Wij bieden deze mogelijkheid vooralsnog aan op de vrijdagen; de winkel is wel gewoon open, maar de Personal Shopping klant kan telefonisch een afspraak maken op welk tijdstip ze wil shoppen. Ondanks dat de service vorige week pas aangekondigd is, waren de eerste klanten die van deze service gebruik gemaakt hebben, vrijdag al in de winkel en de reacties waren zeker positief,” aldus Sabine.

BRA-VO! for shopping Local, staat er vóór de winkel op de stoep geschilderd. “Een mooie actie van onze leverancier van de merken Marie Jo en PrimaDonna."

"Het is heel mooi om te zien hoe deze fabrikant meedenkt met de winkel, maar ook hoe ze aan ons advies vragen over de nieuwe collecties.” Sabine legt uit dat ze al meerdere keren uitgenodigd is door oa. de lingerie ontwerpers om haar visie vanuit de retailer te geven over de nieuwe te ontwerpen collecties, maar dat ze recent ook gebeld is door één van de eigenaren die graag wilde weten hoe het met Rosa gaat en haar advies vroeg over de te leveren wintercollectie. “Ik vond het echt een hele eer dat één van de directeuren van één van de grootste lingerie fabrikanten ter wereld naar Rosa in Nieuwkoop belt voor advies”, zegt Sabine “ik ben daarnaast ook trots op het feit dat we als Rosa kunnen zeggen dat we inmiddels dé lingerie- en badmode speciaalzaak in het Groene Hart zijn, met de grootste collectie!”

Advertentie

Categorieën