Afbeelding

Creativiteit bij Studio Forza

Sport

BODEGRAVEN - Studio Forza is de afgelopen maanden creatief bezig geweest met de diverse lessen, online en buiten. Vanaf 1 juli is er ook weer de mogelijkheid om binnen te dansen.

Het weer was de afgelopen weken fantastisch, maar een paar keer heeft Studio Forza de buitenlessen moeten afzeggen. Vanaf afgelopen week is daar verandering in gekomen. Mocht het slecht weer worden, dan verhuist de les gewoon van de parkeerplaats naar binnen.

De studio heeft alle benodigdheden nu zowel binnen als buiten: een officiële dansvloer, spiegels, een barre, de muziekinstallatie en natuurlijk de docenten en de leerlingen. Een multifunctioneel complex is het geworden. “COVID-19 heeft niet alleen slecht nieuws gebracht. Docenten, ouders en leerlingen zijn er ook creatief van geworden,” benadrukt Saskia van den Akker. “Het betekende buiten de kaders denken, snel schakelen en vooral plezier houden in wat je doet.” Fleur Kastelijn vult aan: "Natuurlijk is het jammer dat wij geen eindshow hebben gehad dit jaar, maar dat doen we dan volgend jaar extra goed!”

De docenten zijn blij met de beide mogelijkheden: bij mooi weer lekker buiten, veilig en gezond in de buitenlucht, en binnen als dat nodig is. “De laatste weken van het seizoen komen wij wel door,” aldus Fleur en Saskia.

Advertentie

Categorieën