Afbeelding

Zonnige opening bij GWV Elfhoeven

Sport

REEUWIJK - De wethouders Dirk-Jan Knol en Odd Wagner kwamen zondag 5 juli naar GWV Elfhoeven aan de Platteweg 73 in Reeuwijk om het nieuwe terras te openen. Dit terras is een verrijking van de vereniging. De vereniging heeft nu een prachtige plek gecreëerd met uitzicht over het water.


In de toespraken van de voorzitter Ed van Gils en van die van de wethouders Knol en Wagner werd het belang van watersport en de ontwikkelingen van de natuur op de Reeuwijkse Plassen benadrukt. Watersport en natuurontwikkeling komen in Reeuwijk en Bodegraven samen.

Op een zonovergoten terras en met een stevige bries door de haren verbrak wethouder Knol de afscheiding tussen terras en gazon. Hiermee werd het nieuwe terras officieel in gebruik genomen.

Behalve in betere faciliteiten zoals dit terras, investeert GWV Elfhoeven ook in zeilopleidingen voor de jeugd en voor volwassenen, in sloeproeien en wedstrijdzeilen. Met deze investeringen wil de vereniging voor vele jaren bijdragen aan duurzame watersport op de Reeuwijkse plassen.

Afbeelding

Advertentie

Categorieën