Logo kobr.nl
Foto:

Zonnebloem lotenverkoop

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Normaal gesproken zouden de vrijwilligers van De Zonnebloem vanaf april huis aan huis loten verkopen, maar helaas kon de verkoop door het coronavirus niet doorgaan. In plaats daarvan start nu in juli de verkoop weer op.

Met de opbrengst van de loten organiseert De Zonnebloem activiteiten voor mensen met een fysieke beperking, van kleine tot grote dingen: van samen een kopje koffie drinken tot een uitje naar het strand. Een lichamelijke beperking hoeft nooit een belemmering te zijn. Het belangrijkste is dat men volop van het leven kan genieten. De Zonnebloem kan hierin een belangrijke bijdrage leveren, als u loten koopt (2 euro per stuk).

De afgelopen maanden konden de activiteiten helaas niet doorgaan, maar De Zonnebloem heeft wel contact gehouden met de gasten en vrijwilligers. Zij ontvingen allemaal een kaartje en een attentie. De vrijwilligers hebben ook zelf telefonisch contact gehouden met de gasten.

Hulp

De Zonnebloem is altijd op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligers kunnen kleine en grote dingen doen, elk beetje helpt. Ze brengen een bezoek aan huis, gaan een stukje met de gast wandelen, organiseren een activiteit, verkopen loten of gaan mee op vakantie. Voor meer informatie over afdeling Reeuwijk, Waarder en Driebruggen: Heleen van der Meer (06-10108004) of zonnebloem.reeuwijk@gmail.com.. Voor afdeling Bodegraven: Gerda Nederhoff (06-41040215) of zonnebloem.bodegraven@gmail.com.

Meer berichten