Logo kobr.nl

Rijbewijskeuringen in Bodegraven

BODEGRAVEN - Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen in het Crown Business Center Bodegraven, Tolnasingel 1, medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs op donderdag 23 juli.

Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen 50 euro. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief 70 euro. Plan zelf makkelijk en snel een afspraak in via www.regelzorg.nl of bel de afsprakenlijn op 088-2323300.

De Procedure
Voordat u een afspraak maakt, koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt deze digitaal te kopen met behulp van uw DigiD met SMS-code op mijn.cbr.nl. Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR of Regelzorg. Deze verklaring moet u eerst invullen en opsturen naar het CBR. Het kan een paar weken duren alvorens u de papieren die de arts moet invullen, het Keuringsverslag, krijgt thuisgestuurd. Op dat moment kunt u pas een afspraak maken voor de keuring. De artsen zijn aangesloten bij ZorgDomein. Zij vullen de formulieren online voor u in en versturen deze direct naar het CBR.

Begin op tijd
Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten. Regelzorgt adviseert minimaal vier maanden voor einddatum van uw rijbewijs een gezondheidsverklaring te kopen. Meer informatie vindt u op www.regelzorg.nl

Meer berichten