Leerlingen van de Willibrordschool zijn getrakteerd op een spectaculaire goochelshow.
Leerlingen van de Willibrordschool zijn getrakteerd op een spectaculaire goochelshow. (Foto: Willibrordschool)

Willibrord-leerkrachten vieren hun verjaardag met een spectaculaire goochelshow

BODEGRAVEN - Hoe krijgt de goochelaar het voor elkaar om een houten eend de juiste kaart uit een stapel te laten pakken? En hoe heeft hij een Rubik's cube laten verdwijnen? De leerlingen van de Willibrordschool keken vol verbazing tijdens de goochelshow, het hoogtepunt van de ‘meesterlijke juffendag’.

De leerkrachten van de Willibrordschool hebben afgelopen woensdag hun verjaardag gevierd en over het feestje praten de leerlingen nog lange tijd na. De kinderen werden in drie groepen verdeeld en elk verrast met een goochelshow van Lars van der Meij, een goochelaar en jongleur die al meer dan vijftien jaar zijn kunsten vertoont.

Magie
“Met een hoop magie, jongleerkunsten en een vleugje humor zette hij een leuke show neer,” vertelt directeur Wil Nicolaas na afloop. “Bij alle groepen waren er veel oh's en ah’s te horen. Soms dachten ze de truc te snappen, maar werden dan toch weer verrast!” De goochelaar toverde doekjes uit een hoed, jongleerde met zwaarden en liet een geblinddoekte houten eend precies die kaart kiezen die een leerling had getrokken. Natuurlijk werd ook ‘Lang zal ze leven’ gezongen voor de leraren. Nicolaas: “Het was een memorabel feestje, waar nog lang over nagepraat wordt.”

Meer berichten