Logo kobr.nl
Foto:

De bal rolt bij KOKO Kinderopvang

REEUWIJK - Verrassen, dat doet KOKO Kinderopvang graag. Sporten en spelen, dat doen zij iedere dag. En dat kan nu op alle groepen in Reeuwijk met de nieuwe SWKGroepBal. Een zomer waarin de kinderen van KOKO Kinderopvang veel buiten bewegen. Een nieuwe bal met leuke speltips voor alle leeftijden.

“Kijk, het EK voetbal gaat niet door,” zegt Saskia Rotman, regiomanager bij KOKO Kinderopvang lachend. “Maar wij kweken alvast de nieuwe generatie Oranjespelers. Dat is natuurlijk een grapje, maar er zit zeker een kern van waarheid in. KOKO Kinderopvang heeft veel aandacht voor sport en beweging. “Bewegen en buitenspelen doen wij veel op onze kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Omdat kinderen dat leuk vinden en er veel te ontdekken is. Daarom besloot de SWKGroep, waar wij als KOKO Kinderopvang onderdeel van zijn, dat er altijd een goede en speciale bal op alle groepen moet liggen. Een schot in de roos!”

Verschillende spelletjes
Met de bal deelt de organisatie ook spelletjes om te doen. “De bal is geschikt voor alle balsporten,” zegt Mirjam, één van de pedagogisch medewerkers. “Maar je kunt nog veel meer leuke spelletjes bedenken om met een bal te doen. Van drie spellen hebben we een uitlegvideo gemaakt op de website www.leukekinderactiviteiten.nl. Drie leuke, maar verschillende spelletjes. De één leert kinderen tactisch denken, de ander snel schakelen en de derde stimuleert onder meer de motoriek. Maar bovenal, zo hoor ik van de kinderen, ze zijn hartstikke leuk om te doen!”

Over KOKO Kinderopvang
KOKO Kinderopvang is dé lokale kinderopvangorganisatie in Vleuten - De Meern en heeft daarnaast locaties in Leidsche Rijn, Montfoort, Linschoten en Reeuwijk. KOKO is kinderopvang van deze tijd. In een veilige en warme omgeving krijgen kinderen de kans om op avontuur te gaan en spelenderwijs te leren. Buiten zijn en buitenspelen vinden we heel belangrijk. Vies worden mag. Want kinderen moeten vooral kind kunnen zijn. Met veel aandacht voor zelf ontdekken, bewegen en gezonde voeding bieden wij kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende plek om te leren zelfstandig en actief in het leven te staan.

Wij zijn onderdeel van de SWKGroep. De SWKGroep omvat kinderopvang, zorg, buurtwerk en onderwijs. Onderdeel zijn van deze stichting biedt veel voordelen. Wij delen elkaars kennis, ervaring en netwerk en alle secundaire bedrijfsprocessen worden uit handen genomen. Daardoor kunnen wij al onze aandacht richten op het kind.


Meer berichten