Logo kobr.nl
Foto:

Medaille en pannenkoeken na geslaagde Avond4daagse Home Editie

BODEGRAVEN - Op het grasveld aan de Koningsmarck was ’t een klein feestje. De limonade en pannenkoeken stonden al klaar toen ze aankwamen van hun vierde wandeltocht. Ze leefden er al helemaal naartoe, aldus Marjan van Eijk, en kijk ze nu eens trots zijn. Totaal 20 kilometer gelopen.

De vijf moeders en zeven kinderen maakten de wandelingen gezellig samen. In Bodegraven-Noord en Centrum, maar ook een keer vanaf een ander startpunt, zodat ze door het Limespark konden lopen. Het waren gezellige tochten, die zondag afgesloten werden met een pannenkoekenfeestje op de Koningsmarck, waar Hetty Veerman van het plaatselijke Avond4daagse-comite hen de medailles kwam brengen.

In Bodegraven-Reeuwijk hebben tot nu toe zo’n 170 deelnemers de Avond4daagse Home Editie gewandeld. De landelijke Avond4daagse ontwikkelde deze formule, die door de coronamaatregelen in de plaats kwam van de ‘gewone’ Avond4daagse, waarin we met grote groepen dezelfde route lopen. Hier gaat het om vier wandelingen van 2,5, 5 of 10 km binnen 2 weken, vanaf een zelf gekozen startpunt en op een zelf gekozen dag en tijd. Via de app van e-Routes krijg je elke dag drie voorstellen voor een wandeling. Het plaatselijke Avond4daagse comité komt de medailles thuis brengen. Je kunt de Avond4daagse Home Editie nog doen tot eind augustus, dus ook als je op vakantie bent. Als je wilt kun je er ook een sponsortocht voor Unicef van maken.

www.avond4daagse.nl

Meer berichten