Afbeelding

Zomeractiviteiten voor jong en oud in het Reeuwijkse Hout

Sport

REEUWIJK - Buitensportbedrijf GroeneTeamuitjes organiseert in juli en augustus sportieve en creatieve activiteiten voor jongeren, singles, families en vrienden. Eigenaar Jaap de Vries hoopt daarmee een betaalbaar alternatief te bieden aan mensen die door corona niet op vakantie gaan.

“Lol maken en andere mensen ontmoeten, daar gaat het om,” lacht Jaap. Normaal gesproken biedt hij zijn activiteiten alleen als teamuitjes en bij teamontwikkeling aan. Nu kan iedereen zich inschrijven. “Ik denk dat veel dorps-, streek- en landgenoten in Nederland blijven door corona. Met mijn activiteiten in het Reeuwijkse Hout kunnen ze toch even het gevoel hebben op vakantie te zijn.”

Activiteiten
Op www.groeneteamuitjes.nl/event-agenda kun je je inschrijven voor activiteiten, zoals boogschieten, schilderen, vlotten, katapult bouwen en een meerkamp. Van de 7 tot 16 deelnemers worden groepjes gemaakt die het tegen elkaar opnemen.

De inschrijvingen zijn gesplitst per doelgroep: 11- tot 14-jarigen, 15- tot 18-jarigen en 18+-ers. Je kunt je ook inschrijven voor een activiteit speciaal voor singles of voor ouders met kinderen. “Zo ontmoet je nieuwe mensen en wie weet komt daar een vriendschap of zelfs relatie uit voort. Maar dat heb ik natuurlijk niet in de hand!” lacht Jaap.

GroeneTeamuitjes
Jaap kijkt uit naar een gezellige, actieve en creatieve zomer onder het motto ‘Ontdekken – doen – ervaren – beleven - ontmoeten’. Natuurlijk wordt tijdens alle activiteiten rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Meer weten of inschrijven? www.groeneteamuitjes.nl/event-agenda

Afbeelding
Afbeelding

Advertentie

Categorieën