Logo kobr.nl
Foto:

Vogels vliegen uit

BODEGRAVEN - De zomervakantie is begonnen voor de leerlingen van Het Vogelnest in Bodegraven. Gelukkig was er met gepaste maatregelen wél de mogelijkheid om de groep 8 leerlingen uitgebreid uit te zwaaien. De groep 8 ‘vogels’ vliegen uit naar de middelbare school. Zij liepen over de rode loper, met een erehaag van bellenblaas blazende leerlingen en leerkrachten, voor de laatste keer ons schoolplein af.

Het laatste schooljaar zag er vanwege de coronamaatregelen wel wat anders uit dan dat van voorgaande groep 8 leerlingen. Naast de maanden van thuisscholing, kon het kamp helaas geen doorgang vinden. Maar daar werd een waardig alternatief voor gevonden. Zo brachten ze een dag zwemmend door bij het Reeuwijkse Hout, gingen ze GlowGolfen in Woerden, bowlen in Alphen en werd er een dag geploeterd in de modder bij het poldersporten in Kamerik.

Afgelopen week konden de ouders en leerlingen genieten van de langverwachte musical, een emotionele maar o zo leuke avond waarbij juf Madelief ook uitgebreid in het in zonnetje werd gezet. Samen met ‘haar’ groep 8 plaatste zij de stoeptegel met de klassenfoto op het schoolplein als blijvende herinnering aan deze fijne leerlingen.

Meer berichten