Logo kobr.nl
Foto:

Zang, spel en dans tijdens Musical3daagse

BODEGRAVEN - Even was het spannend. Kon de derde editie van de Musical3daagse doorgaan? Gelukkig wel! Twintig kinderen van 8 tot 14 jaar konden zich 3 dagen onderdompelen in zang, spel, decor en dans.

Dit jaar ging de musical over een winkelcentrum met problemen. Te veel mensen kopen online de boodschappen. Door een goede actie proberen de winkeliers meer klanten te trekken naar het winkelcentrum. Als je de boodschappen bij een van de winkels komt afrekenen, kan er zomaar een gouden kassabon uit de kassa rollen. Er zijn 3 gouden kassabonnen beschikbaar gesteld... Spannend! Hoe gaat dat aflopen?

“Tijdens de voorstelling op woensdagavond lieten de deelnemers zien hoe de musical afliep. Een select gezelschap want, we nemen de maatregelen serieus,” vertelde Saskia van den Akker, een van de organisatoren. Fleur Kastelijn geeft aan dat ook de derde editie weer een succes was. “Met veel plezier organiseren Saskia en ik deze dagen. Er is veel talent en het is ongelofelijk hoeveel je kan bereiken in 3 dagen.”

Komt er volgend jaar weer een vierde editie? "Als het aan ons ligt wel," zeggen de docenten in koor. “Het is en blijft een uniek concept in Bodegraven en wij genieten er met volle teugen van. Net als de spelers. Toch? Jongens en meiden?” Er klinkt meerstemmig: "ja!"

Meer berichten