Logo kobr.nl

Computercursus in de Bibliotheek

BODEGRAVEN - Op woensdag 9 september start in Bodegraven een computercursus. De Bibliotheek De Groene Venen heeft een beginnerscursus Windows 10 ontwikkelt waarin je met ervaren docenten en op een rustige manier allerlei praktische handelingen oefent.

Er is aandacht voor bestanden en mappen, het bureaublad (apps), de taakbalk, het menu 'Start' en het gebruik van Windows Verkenner. Verder wordt er aandacht besteed aan veilig wachtwoorden- en internetgebruik en het (veilig) gebruik van DigiD op websites van de overheid. Kortom, het is een computercursus voor iedereen die met meer zelfvertrouwen achter de computer wil zitten.

De cursus start op woensdag 9 september van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Bodegraven in het Evertshuis. Basiservaring met Windows 10 is wenselijk. Kosten deelname: 10 euro voor de hele cursus, inclusief naslagwerk. U mag het bedrag overmaken op IBAN NL58 RABO 0129175463 onder vermelding van 'Windows Bodegraven'. In verband met de coronamaatregelen heeft gebruik van de eigen laptop de voorkeur (indien voorzien van de laatste Windows-updates). Lukt dit niet, dan heeft de Bibliotheek een laptop voor u beschikbaar.

De vrijwilligers van de bibliotheek houden zich aan alle maatregelen met betrekking tot hygiëne en afstand en zij geven daarom maar in kleine groepen les. Geef je dus snel op, want vol is vol! Aanmelden kan telefonisch via 0182-640572 of via e-mail naar Elja Franken (efranken@bibliotheekdegroenevenen.nl).

Meer berichten