Logo kobr.nl
Foto:

Nieuwe datum Boreftse Dorpskwis

BODEGRAVEN - Nu de regels omtrent het coronavirus zijn versoepeld kan toch echt de allereerste editie van de Boreftse Dorpskwis plaats gaan vinden op vrijdagavond 4 september. De Boreftse Dorpskwis is een gezellige teamactiviteit in het najaar van 2020 in Bodegraven.

De organisatie heeft een kwisboek vol vragen en opdrachten opgesteld. Op 4 september wordt het kwisboek om exact 19.30 uur overhandigd aan de teamcaptain. De teamcaptain vertrekt hierna naar zijn of haar thuisbasis om met het team te beginnen aan de vragen en opdrachten: van kruiswoordpuzzels tot foto-opdrachten, van het thema muziek tot het thema sport: je kunt het zo gek niet bedenken. Om uiterlijk 23.30 uur levert de teamcaptain het - zo goed mogelijk ingevulde - kwisboek in bij de organisatie. Tijdens de kwis mogen alle mogelijke hulplijnen worden ingeschakeld: mobiele telefoons, laptops, kranten, opa’s en oma’s…

De winnaar van de Boreftse Kwis wordt op vrijdagavond 25 september 2020 bekend gemaakt.


Inschrijven
Inschrijven kan vanaf nu t/m 28 augustus 2020 via www.kpj.nl of door te mailen naar lustrum@kpj.nl. De inschrijfkosten bedragen 25 euro per team. De opbrengsten zullen naar de Oude Zustertuin gaan.

Meer berichten