Logo kobr.nl
Foto:

Bouwpakketten van Speelweek Nieuwerbrug zijn afgeleverd bij de kinderen

NIEUWERBRUG - Toch nog huttenbouwen in Nieuwerbrug. Op initiatief van Ad Neuteboom van Verweij HT in samenwerking met Speelweek Nieuwerbrug is de actie ‘Huttenbouw in de tuin’ afgelopen zaterdag officieel gestart. En er wordt nu al volop gebouwd. Als je door Nieuwerbrug loopt, hoor je de hamers al slaan.

Zaterdag 8 augustus hebben maar liefst 47 kinderen verdeeld over twintig adressen één of meerdere bouwpakketten hout of karton gekregen. Voor de allerjongsten een hut van karton en voor de oudere kinderen een hut van hout. Een simpel bouwpakket met officiële bouwtekening. Het is nu aan de kinderen om er iets moois en uitgebreids van te maken. Alles is geoorloofd. Verven, extra pallets eraan maken, vlaggen erop, inkleuren en wat je verder ook maar kunt verzinnen. De kinderen hebben in ieder geval een volle week de tijd om hun fantasie de vrije loop te laten gaan.

Op 15 augustus gaat het bestuur van de Speelweek op pad om de bouwwerken te beoordelen. Via een hele bijzondere scorelijst zullen Ad Neuteboom en het speelweekbestuur de hutten bekijken en onderzoeken. En natuurlijk krijgt iedereen een mooi cadeautje en wat lekkers voor de moeite.

Meer berichten