Anwar Boussajra wordt op de huid gezeten. Beeld: Piet Spannemaker

Rohda’76 langs Bernardus na moeizaam begin

Sport

BODEGRAVEN - In een onderhoudende oefenwedstrijd hield Rohda’76 collegavierdeklasser Bernardus ruimschoots op afstand: 4-1.

In de eerste 20 minuten hadden de blauwhemden moeite met de gasten uit Hazerswoude-Rijndijk. De Bodegraafse verdediging toonde zich alles behalve solide en mocht na pakweg 20 minuten niet klagen dat de gasten genoegen namen met slechts een 0-1 voorsprong. Toch wist Rohda’76 nog voor de rust de bordjes te verhangen. Uit het niets herstelde Rick Vogels het evenwicht. De blonde middenvelder nam een haarscherpe voorzet van Jeroen Schouten in een keer op de pantoffel: 1-1. En nog voordat de Bodegraafse arbiter René Sinke voor de thee floot, kopte Daniel van Leeuwen de 2-1 binnen. In het tweede wedstrijddeel controleerde Rohda’76 de wedstrijd. Met nog twee treffers gaf Van Leeuwen extra glans aan de overwinning: 4-1.

Beeld: Piet Spannemaker