Afbeelding

Bridgevereniging Klein Slem bridget binnen de RIVM-richtlijnen

Sport

REEUWIJK - Bridgevereniging Klein Slem bridget al ruim 50 jaar op de donderdagavond in De Brug, maar door corona is daar medio maart een abrupt einde aan gekomen. Toch hebben zij afgelopen week een proefsessie kunnen organiseren.

Klein Slem wilde blijven bridgen en heeft daarom eerst, vooral dank zij de prettige samenwerking met De Brug een volledig veilige speelomgeving gecreëerd om voor het nieuwe competitie seizoen toch te komen bridgen.

Drie proefsessies, georganiseerd in de vorm van een inloopavond, werden vervolgens gepland. Proefsessies om de leden te laten wennen aan veranderende bridgeavond én om te zien of het opgestelde coronaprotocol ook daadwerkelijk zou werken. De eerste van de drie bridgebijeenkomsten werd gehouden op donderdag 20 augustus. De deelnemers waren erg positief over de avond. Een van de leden gaf aan: "Door het kleine gezelschap was goed te bekijken of het coronaprotocol in de praktijk werkte en dat doet het!" Een ander lid vulde dit aan: "Ik voelde mij geen moment onveilig. Afstand houden ging prima, ook met meer mensen. De tafels hadden een prima afmeting, zodat wij een keurige anderhalve meter afstand konden houden tijdens het spelen." Reden temeer dus om de volgende proefsessies, georganiseerd in de vorm van een inloopavond voor leden en niet-leden te vervolgen.

Meedoen? Dat kan op donderdagmiddag 27 augustus vanaf 13.30 uur en donderdagavond 10 september om 19.30 uur, maar iedereen moet zich wel vooraf opgeven bij olof.boer@hccnet.nl of 0182-392040. In verband met de voorbereiding voor 11.00 uur op de speelmiddag en 17.00 uur op de speelavond.

Advertentie

Categorieën