Een deel van het team van De Margriet.
Een deel van het team van De Margriet.

Bodyscan bij Drogisterij-Parfurmerie De Margriet

Zakelijk

BODEGRAVEN - Drogisterij De Margriet biedt op 8, 9, 11 en 12 september de kans om een holistische bodyscan te laten doen. Met deze scan kan 'een kijkje worden genomen in het lichaam'. Alles wordt zichtbaar: van organen tot lymfe, skelet, energie en ontstekingen. Ook blokkades kunnen worden opgespoord en weggenomen

Het is de eerste keer dat een dergelijke scan wordt aangeboden door De Margriet, de winkel waarin het draait om gezondheid. Een vriend van eigenaresse Jacqueline heeft al eens een dergelijke scan ondergaan. "Ik heb van te voren niets verteld over mijn kwalen. Toch kwamen deze er stuk voor stuk uit. Heel bijzonder."

De bodyscan is geen medische behandeling, maar behoort tot de alternatieve geneeswijzen. "De scan neemt zo'n 45 minuten in beslag. Vervolgens wordt aan de hand van de scan bepaald welke behandeling nodig is. Dat kan bijvoorbeeld zijn met homeopathische geneesmiddelen, of vitaminen. Ook kan een afspraak worden gemaakt voor een behandeling met de elektrische pulsen. Dit kan helpen blokkades op te lossen. "De elektrische pulsen doen geen pijn. Het is daarom een prettige behandeling."

Omdat de scan drie kwartier duurt, is het nodig een afspraak te maken. Daarvoor is het verstandig om even langs te komen (Raadhuisplein 19-23 in Bodegraven) of te bellen naar 0172-612565.

Advertentie

Categorieën