Alle deelnemers van de hockeyzomerdagen in Reeuwijk
Alle deelnemers van de hockeyzomerdagen in Reeuwijk

HCRB Hockeyzomerdagen groot succes

Sport

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Van 24 tot en met 28 augustus vonden op Hockeyclub Reeuwijk Bodegraven de hockeyzomerdagen plaats. Met ruim 150 inschrijvingen waren de dagen een doorslaand succes.

Speciaal voor de kinderen uit Bodegraven werden de eerste twee dagen van de hockeyzomerdagen gehouden op de lokatie van HCRB in Bodegraven. Daar konden kinderen naast leuke hockeyspelletjes ook gebruik maken van een opblaasbare stormbaan. Ook stond er een opblaasspeelveld waar kinderen konden ‘knotshockeyen’. Een echte hockeykeeper kwam in volledige uitrusting op maandag zodat alle kinderen konden proberen te scoren met een echte keeper op doel.

Op woensdagochtend was er een ochtend georganiseerd voor de allerjongste kinderen. Op die ochtend konden kinderen van 3 tot en met 5 jaar kennismaken met hockey. Eenvoudige spelletjes met bal en stick werden afgewisseld met allerlei andere spellen. Dit alles onder professionele begeleiding van Ronald Hoevenaars en een aantal hulptrainers. Deze groep jonge kinderen kregen hun training op het net opgeleverde nieuwe waterkunstgrasveld op de locatie in Reeuwijk. Na afloop van een deze ochtend kregen de kinderen allemaal een hockeydiploma!

De laatste twee dagen van de week werden ook gehouden op de lokatie aan de Reeuwijksehoutwal. Met nog opvallend mooi weer konden kinderen nieuwe skills leren, partijtjes tegen elkaar spelen en proberen te scoren in het doel van keepers van Heren 1 en Jongens A1.Ook hier konden kinderen weer tussen alle spelletjes door gebruik maken van de enorme opblaasbare stormbaan. Na twee dagen met lekker veel buiten spelen en veel geleerd te hebben werd de hockeydagen afgesloten met een hockeywedstrijd tussen de deelnemers en de trainers. De trainers moesten nog hard hun best doen om niet te verliezen van de fanatieke kinderen. Het was duidelijk te merken dat ze in twee dagen veel geleerd hadden.

De groep van de woensdagochtend; kinderen van 3 tot en met 5 jaar

Advertentie

Categorieën