Afbeelding

Prima uitzege voor RVC

Sport Sport

REEUWIJK - Na een snelle achterstand via een strafschop slaagde RVC ’33 in de uitwedstrijd Groeneweg met 2-4 op de knieën te krijgen. De bal had nauwelijks een paar omwentelingen gemaakt of deze lag al op de strafschopstip bij RVC. Bas Roos gaf RVC-goalie Tim v.d. Hoek van elfmeter geen kans: 1-0. In de tweede helft haakte Romano Giorgini af door een blessure. Niels v.d. Meer kwam binnen de lijnen. Dat bleek een gouden wissel, want al heel snel belandde de bal via zijn achterstandbeen en paal in het Groeneweg-doel: 1-1. En toen 7 minuten later Frank Stolwijk neerging in het strafschopgebied, kreeg Aartjan van Dijk de kans RVC vanaf de stip zelfs naar een 1-2 voorsprong te schieten. Die kans pakte hij met beide handen aan. Vervolgens schoot Mark Sluijs de 1-3 binnen. In blessuretijd verraste een strak laag schot toch nog de RVC-goalie: 2-3. Frank Stolwijk had direct daarop weer een antwoord: 2-4.

Tekst en beeld: André van Egdom