Logo kobr.nl
Foto:

Laatste deelnemers Avond4daagse Home Editie 2020

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Op 30 september was het afgelopen. Vanaf 1 juni hebben mensen kunnen meedoen aan de Avond4daagse Home Editie 2020. Vorige week kregen de laatste deelnemers in onze gemeente hun medailles uitgereikt. De families Van Doorn en Van Leeuwen uit Waarder liepen vier keer een afstand van 5 km in de dorpskernen Waarder en Bodegraven.

Bij de Home Editie ging het om vier wandelingen van 2,5, 5 of 10 km binnen twee weken, vanaf een zelfgekozen startpunt en op een zelfgekozen dag en tijd en routes via de app van e-Routes. Veel wandelaars vinden het erg fijn dat ze zelf de dag en het tijdstip kunnen bepalen wanneer ze wandelen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet te gaan als het regent, of onder etenstijd. En het wandelen met de app is ook erg gewaardeerd. Sommigen liepen twee keer en verdienden zo een extra medaille. Maar wat gemist wordt is het samen met vriendjes en vriendinnetjes wandelen en de gezelligheid aan het einde van de vierde wandeldag aan de finish.

Deze Avond4daagse telde in Bodegraven-Reeuwijk 226 deelnemers. Van hen liepen 156 deelnemers de tochten in juni. De meesten hebben 5 of 10 km gewandeld. 95 wandelaars deden voor het eerst mee. Bij de ‘normale’ Avond4daagse zijn er in onze gemeente zo’n 650 deelnemers.

Avond4daagse 2021 
In 2021 staat er van 1 t/m 4 juni weer een gezellige Avond4daagse gepland met tochten in de verschillende dorpskernen. Als die nog niet kan plaatsvinden i.v.m. de coronamaatregelen, wordt verwacht dat er opnieuw een Home Editie is.

Meer berichten