Logo kobr.nl
Foto:

Afscheid nemen van De Lelie

DRIEBRUGGEN – De laatste schooldag voor de herfstvakantie was een bijzondere dag voor meester Kees Bor van basisschool De Lelie. Het was een leuke dag met een lach en een traan. Na een periode van drie jaar nam hij als directeur afscheid.

Meester Bor maakt de overstap naar het speciaal basisonderwijs. In de weken voorafgaand aan zijn vertrek is er een heus 4-op-1-rij toernooi georganiseerd. De finale daarvan was onderdeel van de afscheidsdag.

Meester Bor heeft in de afgelopen jaren met veel enthousiasme en inzet gewerkt op de school. “De school staat er goed voor, het onderwijs is goed geregeld en er is een sterk team,” aldus de vertrekkende directeur. Hij vervolgt: “Mooi om te zien: het enthousiasme van al die leerlingen en de betrokkenheid van ouders bij de school.” Inmiddels is er een nieuwe directeur benoemd. Vanaf 1 januari 2021 volgt Bastiaan de Ruiter hem op.

In de aanloop naar het afscheid van meester Bor werd er in de groepen 1 en 2 een kleurwedstrijd georganiseerd. In de groepen 3 tot en met 8 werd er 4-op-1-rij gespeeld, dat eindigde met de finale op de afscheidsdag. De grote winnaar van het toernooi was Lisa van den Berg uit groep 6.

Meer berichten