Logo kobr.nl
Foto:

‘Ons Evertshuis moeten blijven’

BODEGRAVEN-REEUWIJK - De gemeenteraad wil opnieuw onderzoeken of het Evertshuis een andere bestemming kan krijgen. “Wij willen dat ons Dorpshuis voor kunst, cultuur en ontmoeting blijft bestaan,” aldus een woordvoerster van het Evertshuis.

Vele honderden inwoners van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, betrokken burgers, cultuurliefhebbers, vrienden, bezoekers en gebruikers van het Evertshuis willen hun stem laten horen. “Wij willen graag blijven genieten van voorstellingen, films, huiswerk maken, musical spelen, zingen, dansen, Nederlands leren, boeken lezen, koffiedrinken, kletsen, plannen maken, afspreken met vrienden, kunst kijken, muziekles volgen, schilderen, beeldhouwen, lol hebben en mensen ontmoeten. Kortom, wij willen dat ons culturele dorpshuis blijft bestaan!”

Daarom start het Evertshuis een briefkaartenactie. Bij de Kijk op Bodegraven-Reeuwijk van woensdag 21 oktober valt de briefkaart in uw brievenbus. Mocht u hem gemist hebben: de kaart is ook af te halen bij het Evertshuis en bij diverse ondernemers in de gemeente. Als u ook de gemeenteraad op andere gedachten wilt brengen, doe dan mee!

Zet uw naam op de kaart en stuur hem per post naar de gemeenteraad, doe hem in de brievenbus bij het gemeentehuis of lever hem in bij het Evertshuis vóór 28 oktober.

www.evertshuis.nl

Meer berichten