Logo kobr.nl

Het Sportloket in een nieuw jasje

BODEGRAVEN-REEUWIJK - De Buurtsportcoaches van Stichting Sport en Welzijn hebben het Sportloket in een nieuw jasje gestoken.

Bij het Sportloket kan iedereen terecht voor elke vraag over sport, beweging en leefstijl. Niet uitsluitend het individu, de sportorganisatie of de (sport)vereniging maar ook bedrijven uit verschillende bedrijfstakken en instellingen. Wilt u weten hoe u het bedrijf vitaal kan houden of maken door middel van sport of wilt u weten welke beweegmogelijkheden er zijn binnen de gemeente? Wellicht wilt u een eigen initiatief starten en heeft u hulp nodig? Wanneer het gaat om sport biedt het Sportloket zowel ondersteuning, begeleiding als advies.

Om het voor iedereen toegankelijk te maken, komt het Sportloket naar u toe. Elke donderdag is het Sportloket te vinden in een van de dorpskernen binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Zie u een kans voor een samenwerking? De Buurtsportcoaches fungeren als spin in het web binnen de gemeente. Hierdoor kan een brede verbinding gelegd worden. Van leefstijladviezen en ondersteuningsmogelijkheden tot aan bewegen in de huidige tijd. Geen vraag is te gek. Mocht u nog vragen of ideeën hebben of wilt u graag meer informatie? Neem contact op met de buurtsportcoaches via buurtsportcoach@senw-br.nl. Elke reactie is welkom.

Meer berichten