Afbeelding

Lynny’s Boutique gaat gratis en persoonlijk bezorgen in de gemeente

Zakelijk

BODEGRAVEN - Lynny’s Boutique heeft een manier gevonden om haar klanten ondanks de lockdown toch persoonlijk van dienst te zijn. De komende periode gaat de dameskledingwinkel uit Bodegraven persoonlijk en gratis haar producten aan huis bezorgen in de hele gemeente.

De volledige lockdown en het sluiten van niet-essentiële winkels raakt natuurlijk vele ondernemers in onze gemeente, zo ook Linda Stuivenberg van Lynny’s Boutique. “Bij het zien oplopen van de besmettingscijfers was het natuurlijk te verwachten dat ook in Nederland de maatregelen aangescherpt zouden worden. Helaas hoort hier de sluiting van niet-essentiële winkels bij. Daar valt onze kledingwinkel ook onder,” aldus Linda.

Naast haar winkel aan de Prins Hendrikstraat in Bodegraven is Lynny’s Boutique twee jaar geleden gestart met een webshop waar het eigen assortiment aan kleding, schoenen en accessoires wordt aangeboden. “We hopen hiermee een breder publiek te trekken, ook van buiten de gemeentegrenzen.”

Na het bericht van de sluiting afgelopen maandag dacht de kledingwinkel na hoe het ook de vaste klanten uit de omgeving op een zo goed mogelijke manier kon bedienen, met de service die zij van de winkel gewend zijn. “Daarom hebben we besloten om bij de klanten uit de gemeente die via onze webshop bestellen, gratis en persoonlijk te gaan bezorgen. Uiteraard nemen we hierbij de veiligheidsvoorschriften in acht.”

Op www.lynnys.nl is de gehele collectie te vinden, zoals deze ook in de winkel hangt. “Door middel van verschillende foto’s, uitgebreide maatvoering en een beschrijving van de pasvorm, hopen we onze klanten online het advies te kunnen geven dat ze ook fysiek van ons kunnen verwachten.”

Mocht je er toch niet uitkomen, dan kan je altijd bellen naar 0172-255225. “Telefonisch leiden we onze klanten door de virtuele winkel en proberen we hen te voorzien van het beste advies.”

Kijk voor de volledige collectie van Lynny’s Boutique op www.lynnys.nl

Advertentie

Categorieën