Het Sportloket komt naar u toe | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Foto:

Het Sportloket komt naar u toe

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Afgelopen jaar zijn de Buurtsportcoaches gestart met het Sportloket. Het Sportloket is de plek waar u terecht kunt voor informatie en vragen over sport, beweging en leefstijl. Elke donderdag tussen 14.00 en 15.30 uur komt de Buurtsportcoach naar één van de dorpskernen met het Sportloket.

Het Sportloket is opgezet vanuit de behoefte van de inwoners van de gemeente; een plek waar iedereen het antwoord kan vinden op elke vraag omtrent sport en beweging. Vragen die worden gesteld zijn: ‘hoe word ik een vitale (sport)vereniging’, ‘welke beweegmogelijkheden zijn er in de gemeente’ en ‘hoe houd ik mijn werknemers gezond als er veel thuis wordt gewerkt’. De Buurtsportcoaches fungeren als spin in het web tussen verschillende organisaties, verenigingen en instellingen. Door deze nauwe samenwerking worden vragen efficiënt behandeld waardoor duidelijkheid wordt gevormd.

Veiligheid voorop
De eerste donderdag van de maand is het Sportloket in het Huis van Alles te Reeuwijk-Brug, de tweede donderdag van de maand in het Huis van alles te Bodegraven, de derde donderdag van de maand in het Huis van Alles te Driebruggen en de vierde donderdag van de maand in het Wierickehuis te Nieuwerbrug. Wanneer de maatregelingen het toelaten, komen de Buurtsportcoaches naar u toe. Is dit niet mogelijk dan zitten de Buurtsportcoaches telefonisch en online voor u klaar.

Samenwerken
Staat u dicht bij personen die belang hebben bij het positief stimuleren van de gezondheid door middel van de inzet van sport? Wellicht is een samenwerking mogelijk. Schroom niet en neem contact op met de Buurtsportcoaches. Zij staan open voor een ontmoetingsgesprek. Hoe meer kennis hoe breder de schouders waarop we elkaar dragen. Heeft u vragen of ideeën, wilt u graag meer informatie? Neem contact op met de buurtsportcoaches via buurtsportcoach@senw-br.nl.

Meer berichten