Kalsbeek College organiseert online open dagen | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Op de online open dagen van het Kalsbeek College kun je sfeer proeven, presentaties volgen en face-to-face in gesprek met leerlingen en docenten van de school.
Op de online open dagen van het Kalsbeek College kun je sfeer proeven, presentaties volgen en face-to-face in gesprek met leerlingen en docenten van de school. (Foto: Kalsbeek College)

Kalsbeek College organiseert online open dagen

WOERDEN - Het Kalsbeek College organiseert op 20 en 21 januari online open dagen. Kinderen uit groep 7 en 8 kunnen via een speciaal platform virtueel door de school lopen, gewoon vanaf hun eigen laptop, tablet of smartphone vanuit huis.

“We hebben geprobeerd de ‘normale’ open dag zo goed mogelijk na te bootsen,” vertelt bestuurder Cor van Dalen. “Je ziet de school van binnen, kunt een presentatie volgen, een filmpje bekijken of een thuisproefje doen. Je krijgt allerlei informatie aangereikt, gewoon vanuit huis. En het leuke is dat je face-2-face videogesprekken kunt voeren als het jou uitkomt: met een leerling, een brugklasmentor, een docent of iemand uit het zorgteam. Aanmelden is niet nodig; wij staan voor je klaar.”

Beeld: Kalsbeek College

Meer berichten