Henri Stolwijk eerste gast EditieGroeneHart.nl | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk

Henri Stolwijk eerste gast EditieGroeneHart.nl

REEUWIJK - Columnist van deze krant, Henri Stolwijk, is te gast bij EditieGroeneHart.nl. Henri praat met oprichter en presentatrice AnneMarie Visser over het Mobiliteitsfonds van het OCB (Ondernemers Collectief Bodegraven).

Het OCB is een van de ondernemersverenigingen in Bodegraven-Reeuwijk, die onder de paraplu van het OPBR (Ondernemers Platform Bodegraven-Reeuwijk) opereert. De organisatie heeft recentelijk 225.000 euro gestort in een mobiliteitsfonds dat een parallelweg langs de A12 richting Nieuwerbrug op de politieke kaart moet gaan zetten. Henri Stolwijk geeft antwoord op de vraag wat het belang van deze weg voor Bodegraven is.

De initiatiefnemers van de EditieGroeneHart.nl zijn trots dat ze met Stolwijk kunnen aftrappen. Over de ambities van dit nieuwe platform op Facebook laten de initiatiefnemers zich op dit moment nog niet uit. “Het is ook nog niet helemaal duidelijk wat de toekomst ons gaat brengen,” lichten Patrick Vegt en AnneMarie Visser toe. “Binnen BR6 lukte het helaas niet aan de slag te gaan met onze ambities om op een journalistiek onafhankelijke, bevlogen en professionele manier het nieuws uit de gemeente en de regio een gezicht te geven. Wellicht wilden we iets sneller dan de rest, vandaar deze stap.”

Het interview met Henri Stolwijk over het mobiliteitsfonds van de OCB is te zien op de Facebookpagina van EditieGroeneHart.nl.

Meer berichten