Doe mee aan de online Pubquiz van het Evertshuis | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk

Doe mee aan de online Pubquiz van het Evertshuis

BODEGRAVEN - Helaas kan de Pubquiz live in het Evertshuis voorlopig even niet doorgaan. Maar de enige echte PubquizMaster Chris heeft een fantastische online versie voor u, namelijk de De Pubquizmaster LockDownQuiz!

Data in 2021 zijn: 24 januari, 7 februari, 21 februari en 7 maart op zondagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team. De lockdownquiz wordt gespeeld via Zoom (de quiz) en Forms (de antwoorden). Het vereist geen grote computerkennis om mee te doen!

Om aan te moedigen dat er zo eerlijk mogelijk wordt gespeeld, zijn er prijsjes voor het team dat eindigt op de 10e, 20e, 30e, enzovoort plaats. Natuurlijk is er ook een trofee voor het winnende team per quiz en een trofee voor de winnaar van de ranking. Dit is het team dat na vier quizzen de meeste punten heeft vergaard.

Teams kunnen aangeven via welke gelegenheid (café, theater, etc.) ze spelen. Het beste team per gelegenheid in de eindranking ontvangt ook een leuke prijs. Dus geef je vlug op namens het Evertshuis en veel LockDownQuiz plezier! Inschrijven kan via een mailtje naar chris@pubquizmaster.nl

Lockdown
Wegens de verlenging van de lockdown is het Evertshuis gesloten t/m 9 februari 2021 (theater, film en verhuur van zalen). Als u tickets heeft gekocht voor voorstellingen die geannuleerd of verplaatst zijn, dan krijgt u van het Evertshuis persoonlijk een bericht.

Meer berichten