Kunstroute 15 en 16 mei in Bodegraven-Reeuwijk | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk

Kunstroute 15 en 16 mei in Bodegraven-Reeuwijk

BODEGRAVEN-REEUWIJK - De tweejaarlijkse atelier-kunstroute van Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk die op zaterdag 15 en zondag 16 mei 2021 gehouden wordt in Bodegraven-Reeuwijk, nadert met rasse schreden. Ruim 100 lokale kunstenaars openen in dit weekend hun deuren om te tonen wat er in de afgelopen 2 jaar aan kunstwerken gecreëerd en gemaakt is. Op www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl kunt u de deelnemers aan de Kunstroute vinden.

Ook dit jaar worden er weer kunstroute-boekjes in het bekende A6-formaat gedrukt met daarin een beschrijving en de expositielocatie van alle kunstenaars. In alle kernen van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk wordt het boekje huis aan huis verspreid. Om de Kunstroute te promoten stellen een aantal middenstanders uit onze kernen hun etalage ter beschikking voor een kunstobject. Deze etalage-expo staat gepland van 15 maart tot 15 april.

Dit jaar wil Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk de Kunstroute opvrolijken met muziek en zang. Op diverse locaties kunt u op gezette tijden genieten van diverse lokale muziek- en zanggroepjes. Wilt u meer informatie of deelnemen aan de Kunstroute? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl.

Start
Op vrijdag 7 mei is om 20.00 uur de start van de Kunstroute met de opening van de overzichtsexpositie in het Evertshuis. Deze expositie duurt tot dinsdag 25 mei. Alle kunstenaars kunnen hieraan met één kunstobject deelnemen.

De mogelijkheid bestaat dat de Kunstroute moet worden verzet i.v.m. eventuele coranamaatregelen. De alternatieve datum is zaterdag 18 en zondag 19 september. Noteert u de data in ieder geval in uw agenda.

Meer berichten