Masked Singer Reedeurp op 23 januari | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Foto:

Masked Singer Reedeurp op 23 januari

REEUWIJK-DORP - Het gonst in Reedeurp… Er wordt druk gepraat via WhatsApp, Instagram en Facebook. Want wie zouden het zijn? Wie komen er onder de pakken vandaan?

Normaal gesproken vinden deze gesprekken plaats in november, vlak voor de onthulling van de Prins en de Hofdames. Maar dit jaar worden er in Reedeurp geen Prins en Hofdames onthuld. Maar wel zes onontdekte Reedeurpse zangtalenten. En dat gebeurt tijdens de Masked Singer Reedeurp! Dit spectaculaire evenement vindt op 23 januari online plaats om 20.30 uur. De link voor het evenement is op 23 januari te vinden op www.reedeurp.nl. Kijkt u mee naar de bloedstollende uitzending?

Tijdens de Masked Singer Reedeurp gaan zes zangtalenten de strijd met elkaar aan. Wie heeft de beste stem? Wie geeft het beste optreden? Het bijzondere aan deze talentenjacht is dat de zangers dit anoniem doen. Ze hebben allemaal een masker op. Daardoor kunnen Reedeurpers niet zien wie er in de pakken zitten! Kunnen de inwoners uit ons hechte dorp de zanger herkennen aan alleen hun stem?

De uitzending
Via de sociale media van De Reedeurpenarren is inmiddels bekend geworden dat de volgende deelnemers een poging wagen in de strijd: de dinosaurus, de papegaai, de ezel, de bulldog, de poes en de rat. Deze week komen er op de sociale media van De Reedeurpenarren filmpjes online met hints over de identiteit van de deelnemers. Op 23 januari ziet u hoe de deelnemers het er vanaf brengen. Ook kunt u via de website raden wie de deelnemers zijn. De uitzending begint om 20.30 uur. Kijkt u ook?

Meer berichten