Oproep van de burgemeester aan gedupeerde ouders kinderopvangtoeslagaffaire | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk

Oproep van de burgemeester aan gedupeerde ouders kinderopvangtoeslagaffaire

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Burgemeester Van der Kamp leeft intens mee met de ouders die door de kinderopvangtoeslagaffaire in de problemen zijn gekomen: “Als burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk ben ik benaderd door de Belastingdienst vanwege een aantal gezinnen in onze gemeente die gedupeerd zijn door de kinderopvangtoeslagaffaire. Ik kan de situatie niet terugdraaien maar ik kan wel kijken waar ik deze gezinnen kan helpen. Daarom doe ik een oproep aan de ouders: Neem contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen, naast de hulp die de Belastingdienst u geeft. U mag zich rechtstreeks bij het Sociaal Team van de gemeente melden. Wilt u mij persoonlijk benaderen, dan kan dat ook via burgemeester@bodegraven-reeuwijk.nl. Als u dat wilt, dan neem ik contact met u op.”

Contact
U kunt zich aanmelden bij het Sociaal Team van de gemeente via:

- Telefoonnummer: 0172 769 218;

- e-mail: sociaalteam@bodegraven-reeuwijk.nl;

- de inloopspreekuren van het Sociaal Team in de dorpen en bij de huisartsenpraktijken (www.bodegraven-reeuwijk.nl/contact-met-het-sociaal-team).

Heeft u geen brief gehad maar denkt u wel dat u in aanmerking komt?

Veel ouders moesten van de Belastingdienst onterecht de kinderopvangtoeslag terugbetalen. Zij hebben hierover een brief ontvangen van de Belastingdienst. Is uw kinderopvangtoeslag stopgezet tussen 2005 en 2019 en weet u niet waarom? En heeft u hier nog geen contact over gehad met de Belastingdienst? Neem dan eerst contact op met het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst via 0800 2 358 358 (gratis) of ga naar https://services.belastingdienst.nl/toeslagen-herstel/contact/ voor het aanmeldformulier van de Belastingdienst.

Meer berichten