Foto:

300 bossen tulpen uitgedeeld

REEUWIJK - Afgelopen week zijn de eerste bossen tulpen van de Opfleur-actie uitgedeeld in Reeuwijk bij de Herbergier, de Reehaven, Ravenhorst, Vrijhoef en de Schouw. Dit leverde heel veel blije gezichten op en heel veel mooie reacties van bewoners en personeel.

De actie, opgezet door Jeroen Graafland, heeft tot nu toe ruim 900 bossen tulpen opgeleverd. Deze week bezorgen ze even niet (weersomstandigheden en beperkt aanbod bloemen door Valentijn), maar er wordt doorgespaard. Volgende week gaan ze weer naar andere locaties in de regio. De overige bossen worden na Valentijnsdag uitgedeeld in Bodegraven, dus u heeft nog even tijd om een of meerdere bossen te doneren. Dit kan al vanaf 2 euro per bos via opfleur-actie@outlook.com.

Update
Met de recente donaties van o.a. CVC Reeuwijk (50 bossen) en Essentium uit Rotterdam (100 bossen) is de mijlpaal van 100 boeketten gepasseerd. Op naar de 1250 boeketten, want er zijn nog vele ouderen die Jeroen en Esther willen opfleuren deze maand. Volgende week bezorgen ze o.a. bij De Goede Ree en Appartementen Miereakker (Reeuwijk-Brug), Huis van Alles (Reeuwijk-Dorp) en in Bodegraven o.a. bij de WierickeHoeve, de Meent, de Vijverhof, September Wonen en de Hospice. 

Meer berichten