Afbeelding

Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken bestaat 40 jaar

Algemeen

REGIO - Het is 10 februari en bij Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. heffen ze het glas! Ze bestaan namelijk 40 jaar. De stichting is opgericht in 1981 en het eerste pand was gehuisvest in Woerden. In 2013 zijn ze verhuisd naar de Reijerscopse Overgang in Harmelen, waar ze vandaag de dag nog steeds te vinden zijn.

Enthousiast team
Iedere dag zetten tientallen vrijwilligers zich met veel liefde en enthousiasme in voor het dierenwelzijn in de regio en inmiddels is de stichting uitgegroeid tot een team van maar liefst 244 vrijwilligers. Van ambulancemedewerkers en verzorgers in het asiel tot aan centralisten en het bestuur. Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken is geen commerciële instelling en draait volledig op vrijwilligers. Voor de financiering zijn ze onder andere afhankelijk van bijdragen van gemeenten binnen ons werkgebied en van giften.

Open dag
“We zijn er trots op dat we vandaag ons 40-jarig bestaan mogen vieren. Dit is ook een groot feest waard!” vertelt één van de vrijwilligers. “Dit feest vieren we graag met jullie allemaal, middels een open dag zodra het weer mag en kan. Tijdens onze jaarlijkse open dag stellen wij ons asiel open voor publiek met activiteiten voor jong en oud en leuke braderiekraampjes. We gaan duimen voor een nieuwe editie rondom dierendag, in oktober!” Wil je nu al meer weten over wat onze vrijwilligers doen in het asiel of waar jouw donatie terecht komt? Dan kun je op https://dierenhulpverleningwoerden.nl/ een korte video bekijken voor een kijkje achter de schermen.

Tot slot spreken ze graag onze dank uit aan alle vrijwilligers, donateurs en andere vrienden van de stichting. “Dankzij hun steun bestaan we nog en kunnen we dagelijks dieren blijven helpen.”

Meer informatie
Wil je meer informatie over Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken of doneren? Ga dan naar https://dierenhulpverleningwoerden.nl/. Ook zoeken ze nog collega’s, kijk voor openstaande vacatures op https://dierenhulpverleningwoerden.nl/onze-vacatures/.

Advertentie

Categorieën