AutoMaatje Bodegraven Reeuwijk staat voor u klaar | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Foto: Marijke Groot

AutoMaatje Bodegraven Reeuwijk staat voor u klaar

BODEGRAVEN-REEUWIJK - AutoMaatje Bodegraven-Reeuwijk is al een aantal jaren actief in de gemeente. Door de coronapandemie wordt er momenteel echter weinig gebruik van gemaakt. Maar na een stop van drie maanden is AutoMaatje in juni 2020 weer opgestart!

U kunt gebruikmaken van AutoMaatje door twee dagen van tevoren een rit aanvragen. Reserveer door te bellen naar tel. 06-19860304. De gebruiker betaalt de vrijwilliger een onkostenvergoeding van 0,30 euro per kilometer of een vast bedrag van 2,50 euro per rit tot acht kilometer, met een maximale wachttijd van 1 uur door de vrijwilliger.

Met AutoMaatje rijdt u veilig volgens de coronamaatregelen, met één of twee gezinsleden in een auto, dus altijd als één familie. U krijgt een schone zitplaat en u moet een mondkapje dragen.

AutoMaatje brengt u naar de dokter, tandarts, ziekenhuis of op familiebezoek. AutoMaatje rijdt ook voor de coronaprikken in Gouda, Leiden of Rotterdam. U wordt opgehaald van uw huisadres en de chauffeur brengt u naar de priklocatie. Hij/zij blijft op u wachten om u weer naar huis te brengen. U betaalt 0,30 euro per km vanaf het huisadres van de vrijwilliger.

Meer berichten