CJG-cursus ‘Omgaan met pubers’ online | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Foto:

CJG-cursus ‘Omgaan met pubers’ online

REGIO - CJG Gouda organiseert de cursus ‘Omgaan met pubers’. De online cursus start op 1 maart aanstaande van 19.30 tot 21.30 uur en is voor ouders met een puber tussen de 11 en 16 jaar.

Als ouder heb je misschien vragen als ‘mag mijn kind zich kleden zoals hij/zij wil?’,’wat doe ik als mijn kind al jong gaat roken of drinken?’ of ‘hoe houd ik contact met mijn puber?’ In de praktische cursus ‘Omgaan met je puber’ wordt gesproken over deze alledaagse opvoedingssituaties. Er is veel tijd om met andere ouders te praten en ervaringen uit te wisselen. Er is respect voor verschillende manieren van opvoeden is het uitgangspunt. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: veranderingen in de puberteit, ontwikkeling van het puberbrein, positieve aandacht, manieren van opvoeden, ruzie voorkomen, ruzie oplossen, grenzen stellen en straffen.

De cursus bestaat uit vijf online bijeenkomsten van 19.30 tot 21.30 uur op 1, 8, 15, 22 en 29 maart 2021. Kosten zijn 25 euro p.p. (ouderparen krijgen 10 procent korting). Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl

Meer berichten