Forza Family Dansbingo voor iedereen deze voorjaarsvakantie | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Foto:

Forza Family Dansbingo voor iedereen deze voorjaarsvakantie

BODEGRAVEN - Het is bijna traditie dat Studio Forza ook in de vakanties activiteiten organiseert voor haar leden. Deze voorjaarsvakantie is er zowel in Bodegraven als in Alphen aan de Rijn, waar ook veel leden van Studio Forza wonen, een dansbingo uitgezet langs verschillende adressen van Forzaleden. Maar dit bijzondere jaar kunnen ook niet-leden meedoen en daar ook nog wat mee winnen!

In het heerlijke voorjaarszonnetje kun je op de fiets langs de adressen om te zoeken welke danspose bij welk adres hoort. Dansers Danique en Mirthe hebben twaalf dansposes op de foto gezet en deze hangen verspreid door Alphen en Bodegraven voor het raam van Forza-leden. Vind je de danspose? Doe hem na en noteer hem op de bingokaart totdat je bingo hebt! Vanzelfsprekend is er iets lekkers voor alle leden die de

bingokaart tijdens de buitenlessen van volgende week inleveren. Ook de leukste post op social media van de speurtocht wordt beloond. Vergeet hiervoor niet @studioforzabodegraven te taggen!

Omdat er zo weinig te doen is in deze vakantie, heeft Studio Forza besloten dat ook niet-leden kosteloos kunnen meedoen aan deze speurtocht. Alle benodigde informatie kun je opvragen via info@studio-forza.nl. Onder de deelnemers die geen lid zijn, wordt een 5-rittenkaart voor een dansles naar keuze verloot (met uitzondering van de selectielessen).

De speurtocht loopt van woensdag 24 februari tot en met zondag 28 februari. Voor de tag op de socials geldt deze deadline ook. Deze vakantie is er geen extra activiteit voor de leden uit Driebruggen, maar dit maakt Studio Forza zeker goed in de meivakantie.

Heb je geen zin om te dansbingoën, maar wél om te dansen? Doe dan mee aan de gratis toegankelijke vakantiedanslessen op vrijdag 26 februari op het plein voor Studio Forza. Van 11.00 tot 11.50 uur is er een les voor kids van 7 tot 10 jaar, van 12.00 tot 12.50 uur een les voor kids van 10 tot 14 jaar. ’s Avonds is er voor de jeugd van 14 tot 17 jaar een les op het verlichte plein voor Studio Forza. Vanwege de coronaregels vragen ze je wel je vooraf aan te melden via info@studio-forza.nl.

Meer berichten